mandag 6. april 2015

01.04 På reise til Danmark



Fryktelig tidlig start i dag - vi var oppe litt over 04, reisefølget mitt og jeg. Ferden gikk via ferje Moss-Horten og så til Larvik og med ferje til Hirtshals.

Vi skulle altså på påsketur til Danmark - og få med oss noen jaktprøver.

På Danmarks-ferja hadde vi bestilt frokost-buffet, og hadde dermed sitteplass hele turen. Vi traff andre nordmenn på båten og delte bord med dem. Flere som hadde tenkt som oss - at det var en god prioritering å dra til Danmark på prøve i påska.

Det var mye sjø og bølger, så ikke akkurat behagelig å være om bord i super-speed, men jeg klarte meg uten å bli sjøsyk, heldigvis.

Framme i Hirtshals ble det tid til litt felles lufting av hunder før vi kjørte videre. Og jammen fikk vi med oss enda en ferje for dagen. Heldigvis var det mindre bølger her.

Vi kom etter hvert fram til det bestilte Bed and Breakfast i Roslev - et rom med to køysenger og hvor vi altså kunne ha ned hund på rommet. Vi fikk beskjed om at ”hunden” bare måtte være på rommet og ikke i fellesområdet. Selvsagt korrigerte vi ikke til at vi faktisk hadde med oss FIRE hunder, og ikke én!

Det ble både lang middagslur og tidlig kveld etter en tidlig start på dagen.


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar