fredag 15. januar 2010

15.01. Skogtur



Jeg går litt tidligere fra jobb om dagen. Har en del timer å avspasere, og bruker dem til å gi Carmen litt kortere tid hjemme alene.

Nå merkes det faktisk at dagene har begynt å bli litt lengre. Så ved å gå litt tidlig fra jobb, fikk jeg meg en og en halv time i skogen med Carmen. Vi veksla mellom t hun gikk løs men ”her”, at hun gikk fot og at hun fikk løpe rundt som hun ville. Det var først helt på slutten av den lange turen at hun kom med et par kremt.

Ellers er det jo spennene å gi seg ut i skogen, for strengt tatt er området fullt av skiløyper - og skiløpere - noen med hunder…

Jeg holder meg midt i veien, så jeg ikke tråkker i løypene. Og prøver å ha alle radarer oppe, så jeg rekker å hanke inn Carmen hvis vi møter noen. Hun kan noen ganger oppføre seg litt dumt ovenfor andre hunder - og jeg antar det skyldes at hun egentlig er redd. Så det kan bli litt lyd og litt ståpels. I hvert fall hvis de viser stor interesse for henne.

Nå har jeg jo holdt henne unna alle vi har møtt i flere uker, pga kennelhosten, så jeg har hatt et ekstra moment å ta hensyn til ved slike potensielle hundemøter. Ønsker ikke at hun skal være overstrømmende sosial ovenfor de vi møter, men det hadde vært fint om hun ikke var utrygg på dem heller.

Vel, hun er jo en ungdom, og har fortsatt mye utvikling hun skal gjennom.

Legger ut de siste bildene av Emma og Carmen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar