søndag 3. januar 2010

03.01 Inngjerdet?

Vel, hovmod står for fall heter det, men jeg var i hvert fall forberedt. Jeg gjorde et forsøk i dag, og en kan trygt si at det ble mislykket. Forsøket var å slippe begge hundene løse på tomta. Jeg forberedte meg ved å ikle meg ”full mundur”, inkludert fløyte og to stk retrieverkobbel, låse og ta med nøkkel. Alt dette altså i tilfelle de stakk over gjerdet.

Men, Kari hadde jo fortalt meg om hvor redd Emma var for kompostgrinder, og at hun sikkert ikke ville våge å nærme seg gjerdet.

Vel, dere skjønner vel hvor dette bærer. Poenget er jo at etter 2 uker hos meg har Emma blitt ganske så vant til kompostgrinder. Og dessuten - 68 cm gjerde er jo ingenting for den hoppedyktige frøkna. Og på toppen av det hele lukta det kattemøkk på andre siden av gjerdet. Jeg stod måpende å så på at dyret med et elegant sprang forsvant over gjerdet. Jeg kobla Carmen og spant etter henne.

Takk og lov for kattemøkka, for den gjorde jo at frøkna var travelt opptatt med å spise… Og jeg fikk tak i henne og fikk kobla henne. Heldigvis kom det ingen, verken folk eller andre dyr, forbi tomta akkurat da heller. Puh! Jeg gjentar ikke det forsøket, ingen mer frihet for Emma her hos meg, altså…!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar