fredag 27. november 2009

27.11 Jernbanerunden

Vi prøvde oss på lysløypa igjen i kveld. Runden tar ca 1,5 time og det er så godt som uten asfalt. Veksla på at hun gikk løs, pent og fot. Vi traff på den lyse Whippeten vi har truffet noen ganger før. Den var veldig interessert i Carmen, og det var gjensidig. De kunne nok ha lekt med hverandre, men Carmen ble unektelig tung og stor ift. Den, så jeg turte ikke slippe henne.

Etter runden vår tok jeg en tur innom Ås dyreklinikk. Carmen var nemlig blitt litt sårbent og funnet ut at hun ville slikke på et sår på poten sin. Så, jeg fant ut at jeg måtte kjøpe krage til henne for sikker hets skyld.

Det viste seg å bli en fin miljøtrening. Jeg begynte med å veie henne - og Carmen veier nå 21 kg. Så brukte Carmen litt tid på å bli trygg på veterinæren der. Noen ganger er det de som virkelig prøver å ”hilse riktig” hun reagerer mest på. Nettopp tidligere på dagen hadde jeg med Carmen en kort tur opp på kontoret og hun fikk hilse på noen av kollegaene mine. Da var hun kjempeflink og ikke redd i det hele tatt. Men, altså denne veterinæren - da var hun litt skeptisk.

Det gikk i midler tid fort over og etter hvert hilste hun kjempefint. Og jammen slappa hun såpass av etter hvert at hun bare la seg rett ut på siden og SOVNA! Veterinæren kommenterte hvordan hun hadde på og av knapp. Jeg mener, hun var jo ikke akkurat sedat i utgangspunktet.

Fantastiske Carmen!




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar