søndag 8. november 2009

08.11 Jervehiet







På dagens jakttrening fikk Carmen prøvd Jervehiet sitt ordentlig. Hun likte nok best å ligge oppå og ikke inni, i hvert fall ikke med gjensnørt åpning. Men, etter hvert som hun roa seg krølla hun seg sammen og så ut til å ligge riktig så godt.
Vi var mange på trening i dag, hadde besøk fra avdeling Oslo, og hadde også med en helt ny ekvipasje. Veldig hyggelig med rekruttering til treningsmiljøet. De fra Oslo satt på med Carmen og meg fra Ås. Utrolig deilig at det bare er å sette en fremmed hund i bilen og både Carmen og Sofi var helt uanfekta av det.

De fleste var opptatt med dagens oppgave - søk. Man Carmen og en annen valp litt eldre enn henne trente på ro. Jeg lot Carmen være løs, men forlangte at hun holdt seg på/i jervenhiet sitt. Måtte selvsagt gå tilbake og korrigere henne innimellom, og måtte også akseptere at hun gnagde på kvist og pinner. Men, stort sett var hun veldig flink, og hadde uansett ingen tanker om å stikke av gårde. Det var bare litt fristende innimellom å bevege seg litt i retning av Connie som lå på sitt jervenhi.

På slutten tok vi en felles økt med små og store og gikk litt på linja. Noen fikk hente, ikke ungdommene, selvsagt.

Hjemme igjen la Carmen seg til å SOVE. Hun lot seg vekke for å spise kvelds litt senere, og forsatte deretter å SOVE videre. Det var tydeligvis en ganske så slitsom dag for henne.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar