tirsdag 3. november 2009

03-04.11 Hotell - igjen!

Det er tredje gang Carmen bor på hotell på 3 uker - og denne gangen gikk det enda bedre enn tidligere. Vet ikke om hun begynner å bli vant til det, eller om hun rett og slett er inne i en slags modningsfase. Jeg synes liksom hun har blitt mye ”voksnere” de siste ukene.

Det som imponerte meg mest med Carmen denne gangen var at hun var så flink til å hilse på helt fremmede mennesker som tok kontakt med henne. Jeg kom jo i snakk med diverse andre kollegaer som var på kurset i fm at jeg skulle ut med Carmen. Og veldig mange av dem tok kontakt med Carmen, både (truende) ovenfra og (skummelt) ved å bøye seg ned..

Men, hun takla altså alle ”uhøflige” individer veldig bra. Mulig hun begynner å skjønne at folk bare er så rare - det er ikke vondt ment.

Det gikk også helt suverent å sette henne fra seg og selv stå et par meter unna. Hun satt, og til slutt la seg som en liten prinsesse mens folk gikk inn og ut av hotellet, gjennom svingdøra, med trillekofferter på slep, osv. Bli-kommandoen var det altså ikke noe problem med. Folk som så henne ble faktisk veldig imponert - GØY!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar