tirsdag 10. oktober 2023

06.10 Utbryterhund

 


Jeg har hatt fire forskjellige valper på «hunderommet», innestengt bak en barnegrind, på 70 cm. Ingen av de tre tidligere hundene har prøvd å forsere grinda. Clara kom seg over den da hun var knappe fire måneder. Jeg har prøvd med diverse kompostgrind «byggverk» i tillegg, men hun kommer seg gjennom/over alt som er.

Dvs. hun holder seg på rommet så lenge jeg er i leiligheten, hele dagen når jeg har hjemmekontor. Ligger og sover og slapper av. Men, hvis jeg forlater leiligheten, er det noe annet. Hun er veldig komfortabel med å være i bilburet. Og ja, jeg har et bur inne på hunderommet, og kan sette henne der ved behov. Men, jeg ønsker altså å kunne ha henne på rommet uten at hun bryter seg ut.

Jeg KAN lukke døra, men tror at hun da vil prøve å herpe den. Dessuten vil jeg heller at hun skal kunne se og høre Joy og meg som er på naborommet gjennom en grind.

Utfordringen er å finne en høy nok hundegrind til å ha i døråpningen. Den høyeste jeg har klart å google meg fram til er bare ca. 1 meter (bildet). Jeg må ha en på 180. Og så langt ser løsningen ut til å bli en stålgrind, en del av et hundegårdslement.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar