mandag 9. oktober 2023

03.10 Ulike behov

 


Status i heimen er én tobent til å ivareta to firbentes svært forskjellige behov. Pasienten Joy skal bare luftes forsiktig i hagen eller i bånd noen dager. Hun må overvåkes slik at hun ikke rører stingene sine. Vi vil jo ikke ha noen komplikasjoner med sårhelingen. Dette er selvsagt viktig for dyrevelferden til hunden. Det er også viktig fordi jeg har investert mye penger i et praktisk jaktkurs vi skal på om knappe tre uker. Planen er altså at Joy skal være restituert til da.

Valpen Clara har helt andre behov enn å holde seg i ro. Tvert imot trenger hun både fysisk og mental aktivisering, fortrinnsvis et sted hun ikke forstyrrer Joy.

Så, dermed ble løsningen «body» og krage på Joy, samt overvåkning på webkamera – mens jeg var ute på tur og trening med Clara. Dette fungerte strålende både for liten og stor. Dvs. Joy så jo ikke overlykkelig ut over bekledningen, men hun fant seg nå i det.

I kveld har Joy fått diaré. Jeg tror hun reagerer på smertestillende – og satser på at det er Paracet som er synderen, ikke Metacam. Paraceten slutter vi med i dag, men det er meningen hun skal fortsette med Metacam.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar