mandag 19. september 2016

19.09 Fellestrening i nabolaget




























Det gjelder å være effektiv og bruke dagene godt disse fantastiske septemberdagene vi har. Pent og varmt vær dag etter dag etter dag.

Etter en mils sykkeltur med frøknene møtte jeg de andre på et jorde like i nærheten. Vi var tre ekvipasjer som trente i dag og var så heldige at vi hadde egen medhjelper som skjøt og kasta for oss. Både launcher og startpistol var i bruk.

Jeg benytta anledningen til å få trent ro ved fot med Carmen, både i forkant og etterkant av treningen. Gikk rundt med henne innimellom de andre og fikk hjelp til å friste henne. Gøy å se at Carmen virkelig oppfører seg annerledes enn tidligere. Hun holder seg mye bedre ved fot enn før.

Men, så fikk Carmen ligge bundet og jeg tok med meg Petra ut på jordet. Siden hun reagerte litt på skudd sist vi trente, var hovedfokus i dag å prøve å løse opp i dette.

Det så ut som hun rett og slett reagerte på at jeg tok på meg hørselvern, da huka hun seg sammen og liksom grua seg til lyden - selv om det jo ikke var jeg som skjøt. Da det ble skutt med launcher reagerte hun ikke noe på skuddet. Med pistol reagerte hun litt hvis skytteren var for nærme, men med litt avstand hadde hun bare positive forventninger og var glad for å få apportere.

Satser på de negative bildene forholdsvis lett lar seg fjerne fra hodet hennes.

Ellers var hun kul og fin, ingen tendens til knalling. Det hjelper vel litt på galskapen å ha løpt en mil rett i forkant av treningen!






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar