torsdag 8. september 2016

04.09 MH Semifinaler og finale




































12 unghunder og 15 elitehunder gikk videre til søndagens semifinale. Og etter to semifinaler per klasse var det 6 ekvipasjer med til de to finalene.

I unghund-semi var det fire norske ekvipasjer med, men, dessverre, og enda mer dessverre, - som vanlig på MH unghund var det dårlig viltbehandling som gjorde at kun én av de norske gikk videre til semifinale. I semi for elitehundene var det fem norske ekvipasjer med og tre av dem gikk videre til finale.

I finalen for unghunder heia vi på Line Moen med flaten sin – og de kom på hederlige tredje plass med 147/160 poeng sammenlagt. Vinneren hadde kun seks poeng mer og vant unghundmesterskapet med 153 poeng.

I finalen for elitehundene var altså to ekvipasjer norske og det var skikkelig spennende. Ville fjorårets vinner Per Lier klare det igjen? Sluttresultatet ble Ove Simonsen som vinner med 139/160 poeng og med Per Lier som nummer 2 med 135 poeng. Helen Lindstrøm som nummer 3 med 132 poeng.

En flott hunde-helg var over og ferden gikk hjemover. Dvs på veien fikk jeg plass til et veldig hyggelig og sosialt stopp i Grimstad et par timer.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar