onsdag 14. september 2016

14.09 Tre gule














FOR en september vi har. Over 20 grader helt til kvelden. Rett og slett T-skjortevær på dagens trening. Det er bare å nyte det, og lagre energi til kaldere tider!

De tre gule frøknene fikk trene på markeringer og sending til områder. Dessuten ble det en del skudd. Merkelig nok reagerte Petra plutselig litt på skudd, akkurat som hun grua seg litt når hun så pistolen bli løfta til værs. Satser på at det bare var at det ble for nært med lyden, og at det går seg til med litt forsiktighet framover.

Ellers hadde hun som vanlig litt rampeatferd i begynnelsen. Men, det hjelper når den verste energien har sluppet ut, så etter å ha henta noen dummyer roa hun seg.

Hadde for øvrig en artig opplevelse mot slutten. Da utfordra jeg henne nemlig ved å sende henne rett fram forbi det ene området til venstre. Første gang jeg prøvde løp hun rett til venstre og måtte hentes inn. Da jeg prøvde på nytt, rørte hun seg ikke av flekken. Ble litt lav i kroppsholdningen og kommuniserte tydelig at «nei, når jeg bare blir korrigert, så holder jeg meg heller her, nå skjønner jeg ikke hva du vil». Litt lydhør for mine meninger, tross alt, altså!

Vi fikk løst opp i det ved å gå litt nærmere.

Carmen fikk ligge bundet og vente, så fikk hun en sykkeltur etter trening.


Fem timer ute med hundene ble det idag, på denne siste «sommertids-dagen», fra i morgen er arbeidstiden 45 minutter lenger. 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar