onsdag 4. november 2015

02.11 Bilvask



Sist jeg hadde bilen på innvendig vask var vel i februar eller noe sånt. Han som ekspederte meg var veldig alvorlig da jeg henta bilen. Han formante meg om at jeg ikke måtte vente så lenge til neste gang den ble vaska innvendig.

Jeg tok ham altså på ordet og venta ikke 4 år denne gangen... Og, ganske riktig, i stedtn for å bruke over 2 timer, brukte de nå ca én time. Veldig bra med en velduftende og avfallsfri bil. Fri for hår blir den selvsagt ikke, men det er vesentlig redusert mengde hår, i alle fall.

Mens de vaske gikk Petra og jeg en tur i Ski sentrum og trente fot og ro. Satt blant annet med henne i fanget på en benk på jernbanestasjonen der veldig mange tog kom og gikk. Greit for Petra å få litt byopplevelser for en gangs skyld.

Hun krølla seg sammen til en ball i fanget mitt. Eller lå på ryggen med bena til alle kanter. Mange forbipasserende trakk på smilebåndet og jeg tenkte for meg selv at du verden så kontaktskapende det er å ha hund. Og så mye glede det gav mange mennesker bare å passere oss.

En eldre kar gjorde mer enn å passere, han bare måtte bort og klappe litt på Petra. Så kom han med en beskrivelse av henne som jeg aldri har hørt maken til. Han kalte henne for en “superb” hund, - flere ganger brukte han samme begrepet.

Til slutt tikket altså sms inn om at bilen var ferdig og vi gikk fot tilbake til bilvasken. Og dro for å hente Carmen hos en hundevakt med både hund, barn og en katt. Der hadde Carmen hatt en annerledes kveld og var sliten og fornøyd. Takk for hjelpen!





Tar for øvrig med et bilde som er bidrag til en konkurranse hos Vom og Hundemat. Følgende er teksten til bildet: Carmen velger laks aller mest, Petras mage synes Digestive er best. For begge er V&H en fest! Så får vi se om vi vinner.....






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar