søndag 29. november 2015

29.11 Petras dag og Advent




Planen i dag var at det skulle dreie seg om Petra, siden Carmen fikk så mye i går. Skulle bare først gå en tur med begge to. Men, så starta Petra med å jakte på møkk å spise. Fortsatt er hun veldig sulten og tynn, selv etter gjennomført ormkur. Så, motivasjonen til å finne noe å spise ute på tur er åpenbart veldig høy.

Litt dårlig start, altså. Så, Petra fikk gå i bånd, mens Carmen fikk løpe løs i en drøy time. Før Carmen ble satt i bilen og jeg fortsatte med Petra i bånd enda en time. Først helt på slutten fikk hun slippe løs og søke et vanskelig tennisball-søk.

Hun hadde da omsider landa og hadde helt fine avleveringer.Tennisballer går jo helt fint etter kurset vi gikk på i høst.

Hjemme igjen etter den lange økta var Petra så sliten at hun sov seg gjennom forberedelser av hundenes kveldsmat og ikke våkna før jeg kom og satte ned maten. Og DET er virkelig sjelden at hun ikke får meg seg måltidsforberedelse, så hun var åpenbart skikkelig trøtt etter dagens trening.





Ellers har det jammen rukket å bli første søndag i advent i dag. Bra å få avbrutt den bedrøvelige årstida med advent og jul - med ekstra belysning i mørket.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar