søndag 29. november 2015

28.11 Til seters!







Elitetreningen idag hadde vi på en seter. Den store utfordringen var veien opp, - som rett og slett var et par km med is. Huffameg! Men, vi kom oss både opp og ned uten katastrofer.

Tanken var at jeg skulle få lufta og aktivisert Petra litt i forkant av treningen. Dessverre fikk Petra vitring av et elgslakt og forsvant i skogen. Jeg fant henne igjen over vom ++ hvor hun gafla i seg. Hun var altså ikke særlig høyt i kurs da jeg gikk fra henne i bilen. Merkelig nok kasta hun ikke opp.

Vi var fem ekvipasjer på elitetreningen i dag. Fikk prøvd oss på en drive - bytta på å stå på linja og å være ute som drivere. Carmen syntes det var såpass heftig og spennende at hun ikke hadde tid til å spise gress. Men, en liten utfordring med lyd. Interessant sett opp mot problematikken “uro ved fot”, som det jo har vært masse av på høstens B-prøver.

Noen fremmadsendinger oppover i lia og et par enkeltmarkeringer i det utfordrende terrenget før vi avslutta med å sende på søk der vi hadde hatt drive. Her fant Carmen faktisk kjapt sin dummy.

Vel, med 1,5 time å kjøre hjem rakk jeg akkurat hjem tidsnok til å få gjort noen forberedelser før kveldens besøk.


Det var altså dårlig med aktivisering av Petra i dag. Og det merka vi godt på kvelden. En gul hund som bare vaka rundt og på ingen måte klarte å roe seg ned. Det funker altså dårlig å “sultefore” Petra med aktivisering før en får besøk.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar