torsdag 11. desember 2014

06.12 Hundevakt og trening











I går var det julebord med jobben, og jeg fikk plassert de firbente hos hundevakt. I dag var det hundevakten sin tur til å reise bort. Dermed fikk jeg tilbake mine egne to, samt to lånehunder i heimen. Lånehunder med løpetid, - faktisk.

Dagen starta med tur med de to gjestehundene - i bånd - dvs seler, strikk og magebelte. Jeg benytta anledningen til litt rekognosering langs sykkelløypa. Skulle jeg tørre å ta med flokken ut på sykkeltur på kvelden….??

Hjemme igjen fikk Petra litt aktivisering ved å være med ut i hagen og delta på prosjekt snørydding, før det var tid for å dra av gårde på trening med Carmen. Da med lånehundene innesperra på kjøkkenet og Petra på hunderommet.

Vi møttes seks ekvipasjer og fulgte opp temaet fra forrige helg, - med å holde hunden i området tross forstyrrelser. Trente i et flott hogstfelt, men bare litt snø. Delte oss i to grupper og var medhjelpere for hverandre.

Hunden ble sendt til et skjult område og skulle stoppes der. Så ble det skutt med launcher i nærheten, men hunden skulle fortsatt søke der den var blitt sendt. Så fikk neste hund hente markeringen.

 

Hjemme igjen var det tid for sykkeltur med de tre hjemmeværende hundene. Løpetidsdamene fikk være i springer og Petra løpe løs. Sykkelruta var blitt litt vanskeligere siden ”inspeksjonen” min i formiddag, siden en traktor hadde laget noen kraftige spor.

Så, det var litt skummelt innimellom, men gikk overraskende bra. Lånehundene var jo superflinke til å løpe pent ved siden av hverandre i springer.

På kvelden var det ro i heimen, alle var visst fornøyde med dagens aktivisering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar