søndag 18. desember 2011

18.12 Deilige søndag!












Det er utrolig hva en kan få ut av dagen, bare en gidder å stå opp tidlig i helgen. Dermed ble det tid til både middagsproduksjon (nå er fryseren igjen fylt opp med middag for en måned), juleposten, innpakking av julegaver OG jakttrening.

Det var bare helt nydelig ute i dag. Sol, barfrost og deilig snøfritt på jordene. Jeg hadde en avtale med kollegaen min, som har en labrador på 8 måneder. De to hundene hadde ikke truffet hverandre på noen måneder, så jeg var spent på Carmens reaksjon. Hun syntes den lille gule var en topp lekekompis, og de lekte fint sammen.

Men, så var det slutt på leken og over til alvoret; - altså treningen. Det ble litt sitt og bli ved siden av hverandre. Så hjalp vi hverandre med kast og utlegging og bytta på å sende hund. Carmen fikk trent på dobbeltmarkering, hvor hun skulle hente den først kasta først. Det gikk faktisk veldig fint.

Ellers testa jeg igjen dette med høyre og venstre i dag, og da gikk det like bra som på fredag. Tror det hadde å gjøre med at det IKKE var fristende tennisballer bak henne…

Etter at kollegaen min hadde gått fortsatte Carmen og jeg på jordet. Et nærsøksområde i skogkanten og dummyer jeg kasta inn i skogen bakenfor. Så skulle hun jo dit jeg bestemte, og det gikk greit.

Prøvde også på lange utsendinger, men synes hun så ut til å ha litt vondt i poten sin etter hvert, så da gav vi oss, selv om det fortsatt var et par timer med dagslys igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar