torsdag 15. desember 2011

10.12 Gyllene Anden





Tid for kennel Thorsvis årvisse jakt-konkurranse. Konkurransen foregår omtrent som en Field Trial, men med dummies. Fire og fire ekvipasjer på linja som fikk to apporter hver på hver side av linja, Altså til sammen fire apporter per hund i første runde.

Carmen, da? Ja, hun markerte veldig bra og lokaliserte apportene uten noe som helst hjelp fra meg. Dessuten var hun stadig, og nesten helt tyst. Og hun gikk veldig mye bedre fot enn på konkurransen i fjor. MEN, dessverre tok hun noen æresrunder rundt meg i fm avleveringen av samtlige dummyer.

Ikke så lett å forstå akkurat hva som skjedde, og hvorfor hun tulla sånn. Men, det er klart det har ikke vært den beste oppkjøringen for oss i forkant av denne konkurransen. Lite trening i høst. Og nå på slutten har jeg vært borte fra henne en uke, og hun har vært en hund i flokken..

Ser for øvrig ingen grunn til fortvilelse. Jeg vet jo at hun stort sett avleverer veldig bra. Og dessuten var hun jo generelt roligere, og mindre stressa enn hun var på konkurransen i fjor.

Vinner av årets konkurranse ble Lotta och Chelsea.

Tilbake hos oppdretter var det tydelig at Carmen var ganske så mentalt sliten etter dagen….

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar