onsdag 24. november 2010

24.11 Kaldt og surt


Æsj - det er ikke noe hyggelig årstid, dette her. Kaldt og surt og veldig lenge til våren. Det er stort sett rundt minus 5, mye vind og overskya nå for tiden. Den kalde vinden går gjennom marg og bein, og gjør at en har mange flere effektive kuldegrader enn fem, selvsagt.

Trøsten er at det har vært og fortsatt er så tett med program i høst; - så tiden fyker av gårde, og plutselig er det vel nyttår.

I dag er det jo allerede kun en måned til julaften.

Carmen og jeg dro av gårde på senteret på kvelden, og femte forsøket på tredemølla. Vi har jo holdt på bare noen få minutter hver gang. Så også i kveld. Denne gangen økte jeg tempoet enda mer, og frøkna var så vidt oppe i trav etter en fase med veldig rask gange og til dels passgang. Det kjennes selvsagt veldig annerledes for henne å skulle øke tempoet fordi underlaget flytter seg raskere og raskere enn om hun skulle vært ute og gått og løpt på egen hånd.

Utfordringen er å få gitt henne godbiter på en sivilisert måte, uten at hun glefser det i seg, og mister drivet i bevegelsene. Og også å få til å holde godbitene så lavt at hun ikke går/løper med ”knekk” på nakken.

Veldig bra med potesokker, for øvrig, så behøver jeg ikke bekymre meg for at hun skal skade potene i overgangen mellom båndet og ramma på tredemølla.

For øvrig ble det tid til en liten apporteringstrening med fremmadsending på kald fasan også.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar