lørdag 6. november 2010

06.11 The winner takes it all!

Klubbmestere i Blåbær, Åpen og Elite


Carmen vant Blåbær

Carmen vinner av WT



Denne lørdagen gikk inn i historien som en stor seiersdag med Carmen. Avslutningen av årets jaktcup med post 7 som var arrangert som en Working test. Skikkelig deilig å vinne det som var!

Det ble trippel seier for Carmen! Hun vant sin klasse i jaktcupen, med 173/200 poeng. Ble klubbmester med 132/140 poeng; - her var det de fire beste av cupens 7 poster som var tellende. Dessuten vant hun dagens WT med 91/100 poeng.

Dagen begynte for øvrig med at jeg plukka opp en helgegjest på toget før vi begav oss sørover mot Sarpsborg. WT-arrangementet var godt planlagt og supert lagt opp av flinke Kari og Marita som hadde lagt ned masse jobb i logistikk, premier og opplegg for øvrig. For å få det hele til å gå i hop måtte de fleste av oss deltagerne til pers og være dommere og medhjelpere for hverandre - også en nyttig erfaring å få - det å sette poeng.

Jeg var dommer på en av elitepostene og en av åpen postene, og i grunn bare tilskuer da Blåbær gikk. Det siste fordi Carmen måtte vente helt til slutt pga at hun ikke er helt ferdig med løpetida.

Var spent dagsformen på den vesle hormonelle frøkna, som da hadde sittet til lading i bilen hele dagen - om hun ville klare å samle seg om oppgavene. Og som dere skjønner klare hun oppgavene med glans. Hun fikk poengene 20-20-19-13-19. Gikk fint fot, helt tyst, ingen knalltendens. Posten der hun fikk 13 var en dobbelt oppgave. Vi skulle legge igjen en dirigering, så ble det kasta en markering og hunden skulle hente markeringen først. Det gjorde jo Carmen, men hun tok en veldig stor æresrunde rundt meg av type ”jeg-skal-bare-undersøke-den-andre-dummien-vi-la-igjen”. Og hun kom da farlig nær dirrigeringsdummien. Men, hun bytta altså ikke, og jeg fikk kalt henne inn.

Ellers var hun generelt rimelig elektrisk, det var akkurat som det var masse galskap inni henne, som når som helst stod i fare for å slippe ut. Det var litt som å balansere på kanten av en vulkan. Men, vi holdt det altså i hop, Carmen og jeg.

Kult å vinne så mye på hjemmebane - lønn for strevet. Og vel fortjent!!




1 kommentar: