onsdag 31. juli 2019

23.07 Tirsdag i Hemsedal
















Vi begynte på et annet jorde idag. La igjen hver vår dummy i kanten og gikk walk-up vekk. Så snudde vi og sendte hunden tilbake. Vi kom altså lenger og lenger unna for hver hund som ble sendt.

Tora og jeg klarte oss bra med ritualet og med arbeidslyst/motivasjon, men har selvsagt litt å jobbe med når det gjelder lugn og ro og fot.

Vi fortsatte med de seks pinnene idag. Når alle hundene hadde fått sin oppgave roterte vi til neste pinne og gjentok øvelsen, så roterte vi igjen osv.

Avleveringene til Tora ble bedre og bedre, absolutt en positiv utvikling. Og etterhvert klarte hun å gå ganske fint ved siden av meg. Dessuten var hun superflink til å sitte lugnt og pent ved fot.

Det var for øvrig imponerende hvor rolig denne gruppen med seks unge hunder var. Ikke noe lyd og stress ved sekken når vi tok pause.

Helt på slutten ble stressnivået skrudd opp litt. Da ble det nemlig skutt og kasta på andre siden av jordet. Vi skulle snu oss fra og gå motsatt vei over på et jorde Tora ikke hadde vært på før. Her ble det vanskelig for henne både å snu seg vekk og gå pent videre.

Da det ble hennes tur på markeringene, klarte hun seg greit første gang, men på det andre kastet knalla hun på ritualet, altså - jeg rakk bare å peke. Kalte henne hjem og hun fikk nytt kast og da klarte hun å vente.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar