søndag 30. september 2018

30.09 Min fine Tora


Dagens første bilder viser Tora 2 måneder og 7 måneder. Noen har visst vokst ut av krukka!








Vi fortsatte med søk i dag, med flere dummyer. Så prøvde jeg noe nytt - kaste markeringer på andre siden av søksområdet. Jeg var forberedt på at dette kunne bli vanskelig. Hun måtte jo tross alt forsere et område hun nettopp hadde søkt i. Men, Tora syntes ikke at dette var vanskelig i det hele tatt og fant kjapt dummy både én og to ganger :-)




Ellers har helgen også handlet om annet enn hundetrening. Stikkord hagearbeid. Det er jo en kjensgjerning at jo mer blomster og krukker en har, jo mer høstrydding blir det. Dermed har det blitt en del samling av planteavfall, både visne blomster og løv. Dessuten nedskjæring av halvvissne stauder, og oppsamling av gammel jord fra krukkene.

OG ikke minst planting av løk. Nå er 130 løk satt ned - krokus, tulipaner, påskeliljer, snøklokker og også noen store liljer etter å ha grav opp røttene til de gamle og ikke fullt så spreke pionene.

Dermed kan jeg glede meg til våren og det som skal spire. Det er veldig spennende hvor mye som kommer opp, for det var neimen ikke enkelt å grave dypt nok alle steder.

For øvrig er det fortsatt blomster å kose seg med i hagen - både begonia og pioner.





Dagens siste bilde viser Carmens enorme tålmodighet med lille Tora - stakkars Carmen fungerer som liggeunderlag!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar