søndag 30. september 2018

26.09 Tora er 7 måneder


















Carmen fikk fri fra Tora-valpen i dag, og fikk bli med hjem til en kollega av meg som gjerne ville ha en hund å gå tur med. Rapportene fortalte at Carmen storkoste seg, både med apportering og bading.

Og Tora? Ja, hun fyller 7 måneder idag - utrolig som tiden har flydd. Vi feira dagen med en lang tur til et par tjern ikke så langt unna.

Oppe ved det øverste tjernet falt jeg for fristelsen til å prøve noe jeg trodde hun egentlig ikke kunne - sende henne tvers over tjernet etter å ha vist henne at jeg la ut dummy og gå rundt. Hun svømte ivei og kom vel trekvart over før hun snudde og ble usikker. Og dirigerbar er hun jo selvsagt ikke. Ett forsøk til, og omtrent det samme skjedde. Så da gikk vi tilbake og henta dummyen.

Denne type øvelse må vi nok gjøre på et langt mindre tjern og/eller ha hjelp på den andre siden.

Fortsatt er jeg veldig fornøyd med henne. Hun er litt for voldsom i møte med folk og vil veldig gjerne hoppe opp på dem. Vi har mye igjen på at hun kan gå rolig og pent fot særlig lenge av gangen, og hun kan ha litt dårlig grep noen ganger. Men, bortsett fra det er hun utrolig flink til veldig mye. Og hun elsker å jobbe!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar