fredag 7. september 2018

31.08-02.09 Mesterskapshelgen og trivelig hyttetur







Denne helgen har vært veldig trivelig - med flotte damer på hyttetur - og deltagelse på mesterskapshelgen. Suksessen var definitivt større på det første enn det siste.

Vi ankom hytta fredag kveld - og kunne nyte godt i glasset, Taco og en fantastisk utsikt. Og ikke minst var det fri flyt for alle hundene - som kunne herje rundt hytta. Tora og jevnaldrende Sofie holdt det gående og var ganske slitne til slutt.

Lørdag fikk Tora vente i bilen og det var tid for Carmen å konkurrere. Vel, - kortversjonen er vel at hun søker om å få slippe WT også... Det var tydelig at de tre postene med lange avstander gave hun opp helt fra start. De to med kortere avstand var hun motivert for. Poengene ble 4x0 og 18 poeng på den ene med korte avstander.

Det var for øvrig JEG som avbrøt og kalte hjem på samtlige nuller. Så ingen vits i å «slåss» med henne når hun så åpenbart ikke syntes det var så gøy.

Men, jeg sørger ikke over dette. Hun er tross alt snart 9.5 år gammel og vi kan trene og kose oss framover, selv om hun ikke skal konkurrere.

På kvelden gikk turen tilbake til hytta i Sandefjord og grillmat stod på menyen.
















Søndag var det å vaske ut av hytta og ta turen til til Stokke og se på semifinaler og finale. Danmark inntok hele pallen i Retrievermesterskapet, men jammen fikk vi en norsk unghundvinner. Gratulerer Åse!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar