mandag 6. november 2017

01.11 Petra besøkshund

I dag var det Petras andre innsats som besøkshund. Det var artig å se at både hun og barnet var entusiastiske over besøket og trivdes i hverandres selskap.

Som sist henta Petra opptatt av å hente alt som ble kasta og rulla av lekene hennes. Om igjen og om igjen spurta hun tilbake til rullestolen og ofte klarte hun også å få avlevert. I tillegg fant hun seg tålmodig i å bli kost med.

Nytt denne gangen var at jeg oppfordra barnet til å kommandere Petra. Det viste seg at det var litt forskjell på ordene - hvor lette de var å uttale. Kommandoen jeg bruker for at Petra skal apportere, nemlig «gå» var en enkel kommando og tydeligvis artig å si. Det var jo også tydelig at Petra forstod kommandoen. «Sitt» og «takk» var værre ord. Jeg «juksa» litt med å holde Petra igjen i halsbåndet og hjelpe til med å si sitt.

På kvelden var ikke Petra like totalt sliten som forrige gang. Riktignok kutta jeg ut å ta henne med på sykkeltur denne gangen, og tok bare med Carmen. Men, tror det handler mer om at hun denne gangen var litt med vant til besøksaktiviteten.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar