fredag 31. mars 2017

29.03 AK-trening








I dag holdt vi mer eller mindre på med å gå på linje HELE treningen - altså nærmere to timer. Så lenge har Petra aldri vært løs ved fot sammen med andre hunder. Joda, hun knalla noen ganger og jeg holdt henne i bånd innimellom. Men, stort sett var hun løs og i hånd.

Jeg tror det skjedde to ganger at hun knalla på en annen hunds apport. De andre avstikkerne hadde hun i etterkant av avlevering. Hun ville som vanlig finne ut av om det lå noe på tidligere områder.

For øvrig var en av kveldens artige episoder i etterkant av den ene knallingen hennes på en annen hunds apport. Labradoren som hun snøt for apporten la seg tydelig dette på minnet. Neste gang denne hunden henta en apport tok hun seg en ekstra runde bortom Petra og nærmest dytta apporten bort ansiktet til Petra på vei tilbake til eieren sin - «takk for sist», liksom. Utrolig komisk!


Linjetreninga var skikkelig variert med oppgaver i alle retninger, så det gjaldt å følge med. Jeg merka godt at jeg måtte ha mesteparten av min konsentrasjon på Petra, og derfor hadde vanskelig for å få med meg markeringene og alle beskjeder som kom. Men, sånn alt i alt klarte vi oss ikke så verst. Tror jeg.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar