onsdag 22. mars 2017

19.03 Tennisballsøk











Vi var et par ekvipasjer i dag som brukte ettermiddagen på et stort hogstfelt i nærheten. Tema var feltsøk med tennisballer. Vi lagde ett vanskelig og ett enklere feltsøk. Begynte med det vanskelige, og den yngste fikk lete først. Så var det Petras tur. Og til slutt sendte vi Carmen, som fikk renske opp i det de yngre ikke hadde funnet.

Som så ofte før, kunne jeg se at Petra ikke helt klarte å skille på dødvitringer og vitringer. Det er for øvrig veldig artig å observere henne på et sånt søk, du verden, så engasjert hun er. Noen av ballene lå godt innunder greiner og stener og hun måtte jobbe hardt for å få tak i dem.

Vi avslutta med noen markeringer. Dette ble ikke så vellykka for Petras del Skjult nedslag i tungt hogstfelt ble for vanskelig. Jeg gikk nærmere og da ble det enklere. Men, på dobbeltmarkeringen (hvor vi brukte det samme området som på enkeltmarkeringen i tillegg til et helt nytt område), gav hun kjapt opp det nye området og skifta til det kjente området og fant dummy før jeg fikk stoppa det.


Det var for trang vinkel og for vanskelig terreng – eierens feil, altså, ikke hundens!





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar