tirsdag 21. mars 2017

18.03 Jaktcup Post 1

































Et sikkert vårtegn er første posten i jaktcupen. Og i år hadde vi dessuten strålende vårvær, og ganske fine forhold ute på postene. Stemningen var god og jaktcupkomiteen fikk avsetning på både pølser og vafler.

Postansvarlige Rønnaug Lunaas og Torbjørn Gjemdal med hjelp av dagens dommere, Ann Catrin Solbakken (Blåbær), Nils Brolin (Jordbær) og Tone Kit Hansen (Multe) gjennomførte fine poster for oss som var deltagere. Tusen takk til dagens dommere!

Til sammen var 60 ekvipasjer i sving denne vårdagen, og enda ca 20 har meldt interesse for å være med på cupen.

Jeg begynte med å gå med Carmen. Det gikk omtrent like dårlig som denne posten gikk i fjor. Sitt og bli på linje og én og én skulle kalles inn for så å apportere. Carmen kom fykende hjem når nabohunden passerte henne for å apportere. En solid null, altså.

Lille Petra klarte seg langt bedre. Fri ved fot, sitt og bli og bare observere kast. Ikke en eneste liten antydning til noe knalling. Men, selvsagt ikke perfekt fot. 17 poeng fikk hun.

Som vanlig fikk hver av dommerne mulighet til å premiere sin favoritt for dagen med jaktcup-koppen. I blåbær var det Ingrid Langvatn med Ronja som fikk koppen, i jordbær Marit Winge med Mikken og i Multe Åge Engebretsen med Fix. Gratulerer til alle favorittene!




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar