torsdag 6. april 2023

06.04 Stolpejakt i nærområdet

 


I ettermiddag har hele flokken fått én time mer enn planlagt, så dermed ble det to timer. Clara har fått lengre middagslur i bilen og Joy og jeg har fått lenger tur. Fordi den tobente klarte å surre seg bort i skogen, ikke langt hjemmefra.

Ja, hva skal jeg skylde på. Først kan jeg jo skylde på Stolpejakten som har gjort noe så interessant som å lage et av kartene i løypenettet i nærområdet. Og kartet åpna i dag, så det var jo litt stas å legge ut på Stolpejakt et steinkast hjemmefra.

Så kan jeg skylde på at mobilen gikk tom for strøm. Og ikke minst kan jeg skylde på det h.. været, som vartet opp med SNØ IGJEN!! Og dermed selvsagt overskya og umulig å vite himmelretning.

Jeg var litt utenfor mitt kjente område – skulle bare ta en stolpe til når jeg først var på tur med Joy. Og så visste jeg plutselig ikke hvor jeg var, bare at det var utenfor det merka løypenettet, siden ingen stikryss var merket. Og uten hjelp fra mobilen. Det ble et race gjennom skogen, i snø, is og gjørme, - i høyt tempo siden jeg var bekymret for valpen i bilen (hun så for øvrig bare trøtt og fornøyd ut da jeg omsider kom tilbake til bilen.

Jeg fikk til slutt øye på noen kjente bygninger og skjønte at jeg hadde gått i helt motsatt retning av det jeg hadde trodd der inni skogen.

Etter en så strabasiøs ettermiddag har jeg nå akutt behov for påfyll av kalorier. Også håper jeg valpen er like trøtt av den ekstra lange middagsluren som jeg av slitet i skogen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar