torsdag 6. april 2023

05.04 Hafslund hovedgård og familieselskap

 






I dag gikk turen sørover, først til Hafslund hovedgård. Clara fikk møte hester for første gang. Hun syntes det var veldig interessante og våget seg ganske nær. Hun fikk også gå rundt i parkområdet sammen med meg. Hun viste stor interesse for den lille bekken som renner gjennom området, så ut som hun gjerne kunne tenke seg et bad i dag også. Men, jeg fikk lokket henne med meg videre, hadde ikke så lyst på en bløt hund før vi skulle i familieselskap.

 



Hos broren min har de et par kaniner i utebur. Det var selvsagt utrolig interessant, særlig når kaninen bevega seg. Da kom jaktinstinktet fram i Clara. Hun fikk ikke lov å løpe rundt langs gjerdet, bare øve seg på å sitte stille og se på.

VALPEN PLAGER DEN VOKSNE HUNDEN
Det har vært en bekymring for meg i det siste at Joy er så altfor tålmodig med Clara. Jeg husker med skrekk tilbake på konstellasjonen Carmen-Tora. Hundeholdet ble så vanskelig at jeg måtte omplassere unghunden fordi hun både plaga og skada Carmen,

Det er altså viktig for meg at Joy skal få være i fred og ikke bli gnagd på. I begynnelsen funka det fint å ha begge sammen i bilburet, men i det siste har det blitt fryktelig vanskelig. Dermed var det bare å ta tak og omorganisere. Så, nå har jeg lagt inn en hundeseng bak bilburet og Joy og Clara får være hver for seg. Det var SÅ fredelig å kjøre bil i dag sammenligna med tidligere.

Inne gjør jeg det sånn at hvis jeg ikke kan følge med stenger jeg de hver for seg med kompostgrind. Så fort jeg er til stede, fjerner jeg kompostgrinda og Clara må lære seg å ligge i sin egen seng. Hun får lov å legge seg hos Joy hvis hun holder fred. Men, så fort hun begynner å bite og herje, flytter jeg Clara over i sin egen seng.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar