fredag 6. august 2021

31.07 WT i Hemsedal

 
































Dagens bilder er fra AK (og så vidt EK) på vannposten.

 

Peder debuterte på WT i dag - riktignok uoffisielt. Han fikk poengsummene 10-17-10-19-19, til sammen 75 poeng

 

POST 1, Roar, - 10 poeng

Litt kommers på standplass gjorde Peder veldig gira og litt “høy og mørk”. Han gikk derfor inn på post i litt “feil” sinnsstemning. Når han ikke fant dummyen med én gang tissa han og ble trukket 8 poeng for det. Pluss litt trekk for leting etter dummyen.

 

POST 2, Ronny, - 17 poeng

En vanskelig markering over en kvisthaug og med skjult nedslag. Peder tok en liten runde rundt og måtte derfor lete litt.

 

POST 3, Karin, - 10 poeng

Veldig vanskelig markering. Etter å ha latt han jobbe selvstendig en stund grep jeg inn. Han imponerte med å være svært så styrbar og hadde 3- 4 fantastiske stopper.

 

POST 4, Åse - 19 poeng

Markering på land på andre siden av vann. Peder rykka litt i et forben og ble trukket ett poeng. Ellers kasta han et megetsigende blikk på plastdunken fra i går. Så ut som han tenkte at DEN skulle han i hvert fall ikke prøve å hente.

 

POST 5, Jurien, - 19 poeng

En markering ute i hogstfelt. Et poengs trekk for en liten æresrunde.

 

Peder fikk 12 poeng mindre enn vinneren i klassen og ble vel ca nr 10 av 25 hunder. Mellom postene prøvde jeg å skåne ham så mye som mulig i et miljø stappfullt av andre ekvipasjer. Det gikk stort sett greit. Veldig imponert over at han klarte seg så bra på WT.

 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar