søndag 2. august 2020

01.08 Peder har navnedag







Idag har faktisk Peder (og Petra) navnedag.

Sommeren var tilbake i dag, med så mange varmegrader at det var ugreit å la den ene hunden være igjen i bilen. Siden jeg hadde mye av både husarbeid, hagearbeid og innkjøp å gjøre før kveldens gjester skulle komme, ble det en felles tur med begge hundene til vannet.

Nok en gang la jeg merke til at det fungerer veldig mye bedre med Carmen og Peder løse sammen enn det det gjorde med Carmen og Tora. Visst er Peder litt pågående innimellom, men han springer ikke i Carmen med overlegg, sånn Tora gjorde. Dessuten tenker jeg at de gangene jeg må skille dem, kan jeg skrive Peders “voldsomheter” på valpekappen. Jeg ser også på Carmens atferd at hun takler dette på en helt annen måte enn hun gjorde med Tora.

Ikke desto mindre er jeg uhyre påpasselig og griper inn umiddelbart hvis han har lyst til å herje med henne. Det får han altså ikke lov til.

Nede ved vannet kunne hundene bade og kose seg og få kjølt seg ned litt.

Storinnkjøp av jordbær kombinert med at ikke alle de forventede gjestene dukka opp, betydde at de to gjestene og jeg kunne fråtse i jordbær.

Peder var lykkelig over at yndlingskompisen Flow også var med på besøket. Og med fare for å irritere naboene litt fikk de herje i hagen - med litt bjeff innimellom.

 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar