søndag 30. april 2017

25.04 Jaktcup post 3














Det var enda godt at datoen for jaktcupen var 25. april og ikke 24. april, så slapp vi tidenes april-snøstorm! Med litt sol og vind forsvant det meste av snøen, veiene var igjen farbare med sommerdekk og temperaturen ikke så verst under kveldens jaktcup.

Denne cupkvelden var vi så heldige å ha besøk av Qrutrøk of Norway som hadde stand og solgte dummyer og annet. Dessuten var kvelden spesiell siden vi hadde vilt i både Blåbær og Jordbær. Dette bød nok på litt utfordringer for noen, det er jo ikke alle ekvipasjer som har like mye erfaring med vilt. Med til sammen 54 startende i de tre klassene var det som vanlig en både travel og hyggelig kveld.

Jeg gikk først med Carmen. Markering ute i vissent gress. Det ble 16 poeng til Carmen.

Så var det Petras tur - med vilt på menyen. Selv om jeg så vidt har trent litt med en and de siste par dagene, og det har gått greit, var jeg spent på hvordan Gulerampen skulle oppføre seg sammen med en makker.

Vi stilte altså to og to i Jordbær. Det gikk en enkeltmarkering til den ene siden. Petra fikk se på at makkerhunden henta denne. Så gikk det en dobbeltmarkering til den andre siden, og disse fikk Petra hente. Vi snudde oss enda en gang - enkeltmarkering til Petra. Så snudde vi for siste gang - og dobbeltmarkering til makkeren.

Det positive var at Petra verken knalla eller hadde antydning til å ønske det en eneste gang. Hun hadde heller ingen tendens til å ville stikke etter avlevering. Det negative var at hun tøysa litt med viltet - både opptak og hjemkomst. Men, jeg fikk alle tre i hånd til slutt. Og hun virka helt avslappa til alle endene som var henta inn og lå på bakken. Det ble 10 poeng til Petra.


Etter cupen fikk Petra bli med Kirsti hjem, siden jeg skulle på hotell med jobben, og det var praktisk å levere henne når vi var på samme sted, i stedet for å kjøre en ekstra tur med Petra. Merkelig tomt i heimen uten Petra....


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar