mandag 24. april 2017

24.04 Drittvær!



Ja, vi er altså bare noen få dager unna mai, men i dag har det SNØDD så godt som hele dagen her på Ås! Og snøen har lagt seg. Fullstendig trafikk-kaos i Østlandsområdet, med alle mulige biler med sommerdekk ute på veiene, selvsagt.

Vi skulle egentlig hatt en oppryddingsdag i lageret til klubben på Bogstad, men det ble klokelig utsatt til en dag med tryggere føreforhold. Dermed fikk jeg tid til en skogtur med flokken. Det var bare å ikle seg både varmt og vanntett og gi seg i vei. Finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær, osv.

Vel, i alle fall blir jo ingenting bedre av dårlig humør, så jeg måtte jo bare gjøre et forsøk på å glede meg over at jeg hadde hele den snøbefengte skogen helt for meg selv. Det er sjelden det er så mange andre som orker å begi seg ut i sånt vær.

Trente litt retning med Petra, denne gangen med et skikkelig terrengskifte på tvers, som hun altså måtte over får å gå bak og ikke til siden. Dette klarte hun bra. Så bra at jeg skjønner jeg må gjøre noe med avstanden for å få til en passe progresjon her.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar