onsdag 15. juli 2015

09.07 Feltsøk












Det har vært diverse økter med trim og trening i løpet av uka, men lite blogg-skriving...

 

I dag var agendaen feltsøk med begge hundene. Jeg tok med elitehunden ut først. Hun fikk være til stede når jeg la ut feltet. Sidevind og et forholdsvis lite område hvor jeg gjemte apportene under grener og kratt, og merka med merkebånd.

 

Så ble det litt markeringstrening på Carmen før feltet. Feltet skulle i utgangspunktet være barneskirenn for Carmen. Jeg ville bare at det skulle bli vitret inn av en hund før jeg satte Petra på oppgaven, for sånn er det jo gjerne på en prøve.

 

Hm. Den der elitehunden surra noe veldig. Løp i rasende fart rundt med de lange bena sine og drev til og med og bytta der ute, når hun fant små dummyer. Ikke bra!

 

Så fikk Carmen sitte i bilen og jeg tok ut Petra og gikk fot med henne til feltet. Petra jobba fint og grundig, lavere tempo enn Carmen, Og ikke minst, hun kom umiddelbart tilbake med hver eneste dummy og hadde bare bra avleveringer.

 

Veldig bra erfaring før helgens kurs. Så får vi se om hun er «flink i hagen» eller om hun kan oppføre seg greit i en setting med andre også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar