torsdag 31. august 2023

27.08 Våt stolpejakt

 













Dagens planlagte stolpejakt i Fjella i Rakkestad bråstoppet før vi var i gang, da veien inn til området stod under vann. Plan B ble et annet område i Fjella - Linnekleppen. Ingen problemer med veien dit. MEN, du verden så mye vann i marka. Det hadde ikke hjulpet med gummistøvler, tidvis vassa vi i vann til omtrent knehøyde. Heldigvis ble det bedre når vi kom litt opp i høyden.

Jeg var på forhånd litt spent på Clara sammen med en fremmed Flat hannhund. Det gikk over all forventning. Hun var relativt lite interessert i ham, hadde mer enn nok med all «vannunderholdningen». Og de få gangen hun ville leke med ham, gav han strengt beskjed om at hun var en liten drittunge. Flattens interesse var helt klart fokusert på den voksne dama Joy – hun fikk litt mer oppmerksomhet enn hun satte pris på.  

Siden vi starta tidlig, hadde vi marka helt for oss selv det meste av turen. Den siste strekningen på vei ned, begynte det å dukke opp turgåere. Clara imponerte med å «sladre» - komme løpende til meg når hun fikk øye på folk.

Clara fortsatte å imponere på ettermiddagens lille apporteringstrening på jordet. Ja, vi er så vidt i gang med ordentlig trening. Artig å se hvor stor overføringsverdi all grunntreningen har. Tror det skal bli skikkelig gøy å trene videre med lille gull.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar