søndag 13. august 2023

10.08 Mer alternativ trening

 




Håpet var at dagens bilkjøring, ikledd sandaler, skulle gå veldig mye bedre enn det gikk i går. Det er nemlig veldig greit å GÅ med sandaler – gjør omtrent ikke vondt å gå sakte på plant underlag. MEN, å kjøre bil er vondt, også med sandaler – brenner, iser, stikker og er numment i foten. Åpenbart for dårlig blodsirkulasjon. Back on track ankelstøtte er bestilt, men den kommer vel ikke fram før ankelen forhåpentligvis har normalisert seg.

Clara og jeg oppsøkte jernbanestasjonen på Ås i dag. Jeg så sikkert ut som en bygdeoriginal - med ryggsekk og sandaler. Jeg satt på en krakk med foten på sekken, og Clara kunne se på folk, biler og tog. Og ikke minst Ås sitt svar på byduer – nemlig kajer, som vi har et stort antall av her på Ås. Den valpen har skjønt at hun er en fuglehund – hun har en voldsom interesse for fugler.

Ellers ble det fot/tegn-trening på asfalt og kortklipt flatt gress. Og en superkort skogtur med Clara. Hun lurte nok fælt på hva i all verden jeg drev med som bevega meg med sneglefart bortover.  Joy har fått 10 minutter med tennisballkaster – markeringer på et hogstfelt – som dagens eneste aktivisering.

Planen om et «nytt og bedre liv» etter sommerferien er utsatt noen dager. Jeg må tross alt ta ansvar for egen velferd. I dag går jeg for «energikilde for hjernen» og «kroppens bensin», Hvem vet, kanskje sukker virker positivt på smerter, ubehag og triste tanker også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar