søndag 13. august 2023

09.08 Alternativ aktivisering

 




Den som gir seg, er en dritt. Jeg pleier sjelden å gi meg. Har fått kommentarer på at jeg jo kunne fått sykemelding. "Jobber du?!". Ja, hodet og armene funker jo. Dermed er det hjemmekontor med bena på bordet. Bedriftshelsetjenesten ville nok hatt ett og annet å si om sittestillingen, og ryggen og hoftene er enig i det innimellom.





Så var det hundene. Dagens utgangspunkt: Bevegelsesproblemer, spesielt med ordentlig skotøy. Funker best med tøfler og tresko, siden ankelen er så hoven, og støttebandasjen gjør den enda mer omfangsrik. Men, vanskelig å kjøre bil uten ordentlig skotøy. Dermed veldig vondt å kjøre bil etter kort tid. Veldig kort strekning i bil i dag, altså.

Først tur til sentrum ifm. et ærend. Benyttet anledningen til passivitetstrening med Clara. Hun så på fontenen og fuglene, og jeg satt med benet på en krakk.


Mikroskopisk kort skogtur i skogen i nærheten med begge hundene (jeg gikk kanskje 150 meter hver vei), mange godbitsøk i lyngen underveis.

Clara i bilen og Joy og jeg på hogstfeltet 50.m fra bilen. Tennisballkaster og 32 tennisballer. Jeg på pledd med foten på stolsekken, og Joy på søk. Hun fant 30, og ble ganske sliten.



Joy i bilen. Clara med ut i hogstfeltet. Hun ble kjempeivrig straks vi kom til området og hun fikk fert av at noe hadde vært der og en hund hadde løpt rundt. Jeg sa ingenting, bare satte meg på stolsekken. Det gikk opp for meg at dette var Claras første feltsøk. Og søke gjorde hun, du verden for en intensitet. Hun var alle steder Joy hadde vært, og kanskje litt til. Og jammen fant hun de to siste ballene og kom rett til meg med dem. Ikke helt perfekt avlevering, men jeg fikk dem i hvert fall. Utrolig stolt av henne.

Til slutt passivitetstrening. Jeg på stolsekken og Clara ved siden av meg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar