mandag 22. mai 2017

20.05 50-årslag




















Når en i treningsgjengen fyller 50 er det gøy å markere det. Enda morsommere når «bursdagsbarnet» var helt uvitende om det planlagte arrangementet. Hun trodde bare hun skulle på hundetrening. Men, da hun og de hun trodde hun skulle trene med dukka opp, satt resten av gjengen klare med duk dekka med diverse mat.

Dermed ble det litt spising før jubilanten måtte agere retriever og ble sendt ut i terrenget for å lokalisere forskjellige bursdagsgaver.

Mens alt dette pågikk imponerte Petra med å sove dypt og være fullstendig kul ved siden av sekken. Akkurat DEN øvelsen kan hun utrolig godt!

Til slutt tok vi en treningsøkt. Siden ikke alle hadde med seg hund og jeg hadde med begge mine lånte jeg bort Carmen. Hun imponerte med å være veldig lydhør og flink med sin nye fører. Og dette selv om jeg stod lenger bort på linja og holdt på med Petra. Veldig artig at Carmen kunne funke med en annen fører selv om jeg var til stede på samme område.

Videre gikk ferden hjem til storslagen middag og kake hos en i gjengen. Etter hvert ble huset også fylt opp av hunder. Mine to lå for det meste bundet og holdt seg veldig rolig. De fikk også gå litt løse og da var det mer uro.

Det ble en sen kveld etter en særdeles hyggelig dag.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar