søndag 14. mai 2017

10.05 SNØVÆR!






Ja, det er altså ikke til å tro, men i dag våkna vi til tett snøvær og snø som hadde lagt seg. Må innrømme at når sånt skjer har jeg store problemer med å hente opp de positive tankene, glemmer hobbyen min, og bare tenker én tanke: DRITTLAND! Tenker på løftet jeg gav meg selv sommeren 1980, - som vel var en typisk norsk sommer. Men, som jeg opplevde som en grønn vinter, vant som jeg var med ekte sommer der på andre siden av kloden, som jeg vokste opp... Ja, da lovte jeg altså at jeg aldri, aldri, ALDRI skal klage på at det blir for varmt i dette drittlandet!

Og det har jeg holdt! Men, klage på at det er for kaldt, for vått eller for mye snø - det kommer jeg aldri til å slutte med. Kommer heller aldri til å slutte å grøsse over diverse statusoppdateringer på FB med folk som oppsøker skiføre nå - i MAI!



Vel, det fortsatte å snø utover dagen, selv om det ikke bli liggende på asfalten. Jeg gjorde til slutt en avtale med en kollega, om at en på en sånn dag rett og slett måtte handle noe godt å drikke og spise, og så ha noe å glede seg til. Når en altså må ut og gå tur med hunden i drittværet. Som tenkt, så gjort, dermed ble det noen karbohydrater på menyen - i tillegg til film. Altså etter skogturen.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar