mandag 22. mai 2017

19.05 Prosjekt heller










Hadde jeg visst hvor mange dagsverk dette skulle ta og hvor vanskelig det var, hadde jeg nok aldri begynt, verken med bambusgjerde eller heller. Og hadde det ikke vært for min fantastiske, snille far på snart 80 år (som i motsetning til meg er uhyre praktisk), hadde jeg aldri turt å gå igang.

Vi starta tidlig idag med å ta imot en diger lastebil med to paller heller og en storsekk med 1200 kg sand. En veldig hyggelig sjåfør som heiste sekken ned i hagen sånn at vi kunne få ut en stor del av sanda. Så ble sekken heist opp igjen og satt ned på terrassen. Hellene ble plassert på gangstien utenfor hagen.

Dermed var det altså bare å sette i gang med å klargjøre til helle-legging. Om å gjøre grunnarbeidet så bra som mulig for å få en helt jevn overflate.

Etter en lang dag var altså ca 2/3 av hellene lagt, - inntil bambusgjerdet rundt tissebingen. Det blir hagearbeid i to helger til, blant annet legging av ferdigplen. Så, regner jeg med den nye hagen er et faktum, med renslig singel - og helleområde. Sånn at hundene ikke drar med så mye jord og gjørme inn.


Tror jeg har vondt i hver eneste muskel....


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar