torsdag 21. juli 2016

21.07 Hund i varm bil? og 23.07 Nytt vann

21.07 Hund i varm bil

Opplevde noe helt nytt i dag. Noen som observerte Carmen i bilen mens jeg var ute med Petra en halvtime ringte politiet for å varsle om hund i varm bil. Bilen stod i skyggen med åpning på alle fire vinduer, samt krok på bakdøra,men det var 26 grader i skyggen.

Paret stod der da jeg kom til bilen og fortalte at de hadde ringt politiet og at Carmen hadde vært urolig.

Jeg takka for at de brydde seg, men beroliga dem med at Carmen ikke hadde lidd noen nød. Hun piper alltid hvis jeg tar m Petra og ikke henne. Jeg prøvde også å overbevise mannen om at det IKKE ble 100 grader i bilen når alle vinduer var åpne.

Han siterte politiet som hadde sagt at om noen dyrevenner knuser ruta på bilen i en tilsvarende situasjon, så er det hunde/bileier som må ta kostnaden.

Som sagt, jeg takka for at de hadde betydd seg, og var selvsagt ikke verken sint eller sur.
Men, det er jo litt til ettertanke at omgivelsene kan vurdere situasjonen annerledes enn meg. Carmen peste litt da jeg åpna bilen, men gav seg etter 5 minutter. Ikke hadde hun drukket vann heller. Petra som trente litt apportering, peser fortsatt etter 20 minutter i frisk luft i skyggen.

Men, for de som så og hørte Carmen så det så dramatisk ut at de lurte på å knuse ruta.

23.07 Nytt vann















Av erfaring vet jeg at ikke alt som er flott ut på et kart er flott i virkeligheten.

Jeg dro til et nytt vann i dag - ikke langt unna og lett å parkere i nærheten. Ingen andre mennesker. Men, veldig mye vegetasjon rundt vannet og forholdsvis bratt ned mot vannet noen steder.

Likevel fikk vi jo trent litt apportering, da!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar