mandag 18. juli 2016

16.07 Hund og hage




Dagen har vært delt mellom hundene og hagen i dag.

Etter en uke med to skogturer og tre sykkelturer, var det idag tid for tur til et tjern. Petra og Indi fikk prøve å gå med sele og «hanefot» - altså en sånn kobling hvor en kan ha ett kobbel og to hunder. Carmen hadde jeg i den andre hånda, og hun fikk prøve å gå med en lett lasta kløv.






Jeg håpa at vi var såpass sent ute på tur at det var tomt for folk dit vi skulle. Det viste seg nesten å holde stikk. En dame med en buhund «okkuperte» brygga og badeplassen da vi kom opp til vannet. Buhunden la på svøm og apporterte tennisball gjentatte ganger. Mulig jeg er rasistisk, men jeg visste ikke at sånne buhunder kunne svømme en gang, jeg :-) Uansett - dama gjorde seg ferdig, så det ble plass til oss.

Entusiasmen for å bade og svømme var desidert størst hos Petra. Både Carmen og Petra venta likevel litt på en eller annen oppgave der ute, men de var lette å lure på svøm. Indi tok seg også en liten svømmetur, men så var hun fornøyd med å sitte på brygga og observere labradorenes herjing.







Hagen blir bedre og bedre, siste tilskuddet er flere hortensiaer. Dessuten er hekkene blitt kortere og tomtegrensene renska opp. 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar