onsdag 20. juli 2016

19.07 En dag ved sjøen

















Familie-samling på hytta ved sjøen idag. Etter store oppussings-prosjekter var det blitt kjempefint, med nytt kjøkken og gulv. Grilling på terrassen og senere jordbær, - med utsikt over sjøen kjentes helt riktig en juli-kveld.


Hundene fikk være i en kompost-binge i skyggen på gresset. Mange barn som gjerne ville være på besøk i bingen.


Så ville tantebarna ned og bade i sjøen, og selvsagt måtte hundene være med på det. I første omgang var det Petra som løp med og fikk komme ut på brygga. Ungene hoppa jo derfra og ut i vannet. Og de klarte å få Petra også til å hoppe uti. Men, så ble det jo verre hva hun skulle gjøre annet enn å svømme rundt der. Jeg hjalp henne til slutt opp på brygga ved å dra henne opp etter nakkeskinnet, faktisk. Litt stress...


Det ble bedre når niesa mi tok med Petra inn på grunna og la opp til å konkurrere om hvem som klarte å svømme raskest til en pinne hun kasta ut.


Veldig artig å observere leken deres. Petra hadde fullt fokus på oppgaven. Det var absolutt ingen tendens til å klore på jenta i vannet. Petra var dypt konsentrert om å svømme raskt fram til pinnen.


Etter en stund fikk Carmen komme ut i vannet og Petra slappe av på land. Det var et annet tempo på Carmen i vannet, og hun vant lett alle konkurranser om å svømme raskest fram til pinnen. Det var ellers artig å observere Carmens reaksjon når en liten spaniel dukka opp på bredden. Hun løp opp på bredden, men ble veldig kjapt ferdig med å undersøke og skyndta seg tilbake ut i vannet og gjenopptok leken.



I det hele tatt var det tydelig å se at hundene hadde en helt egen relasjon med tantebarna. Og artig å se hvor mye glede de hadde av samværet alle sammen.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar