fredag 28. desember 2012

28.12 Fellestrening i kulda




















10 minus og strålende sol i dag, så da passa det ypperlig å samles noen retrieverdamer til trening på Ås. Vi var en blanding av unghunder og elitehunder, og starta med å stå i en firkant og kaste markeringer til hverandre.

Det å markere i 25 cm med snø på et flatt jorde er ikke så enkelt, og helt klart noe hundene trenger litt erfaring for å fikse.

Carmen klarte seg stort sett bra, jeg måtte vel hjelpe henne et par ganger, - og da var hun veldig dirigerbar og fin. Dvs hjelpe - det var vel heller ugang jeg drev med den ene gangen, jeg hadde jo markert altfor dårlig selv!

Vi hadde altså lagt ut to områder som vi sendte til på slutten av treninga, så fikk vi variere avstand ut fra hvor langt hundene hadde kommet.

Fornøyd med lille svarte i dag. Riktignok kom det noen pip fra henne, men det var fordi hun syntes det var smertefullt kaldt på bena. Så, det gjaldt at hun fikk holde seg i bevegelse.

Etter trening ble jeg med til den lokale gapahuken hvor bålet brant og det var varm blåbærsuppe å få. Veldig trivelig!
I det hele tatt en fantastisk flott vinterdag. Det var om å gjøre å nyte den siden Yr dessverre ikke lover hyggelig vær framover….

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar