torsdag 13. desember 2012

09.12 Houdini








Elitehunden fikk trene med et par unghunder i dag, og det passa visst bra, for innimellom var det ikke så mye elitetakter over det Carmen gjorde. Sånn er det med trening, det går litt opp og ned.

Nå skal det sies at Carmen nok hadde en rimelig lite hensiktsmessig bekledning, - hun hadde nemlig på seg fleece-dressen sin. Det er jo fortsatt masse kuldegrader, og jeg er litt bekymra for at hun skal forfryse puppene sine.

Antagelig er det bedre med neoprenvest på slike dager….

For øvrig fikk vi oss en god latter da Carmen ble sendt inn i noe vegetasjon og kom ut uten dressen. Da jeg gikk for å finne den fant jeg den liggende ”hel”, altså med alle borrelåsene fortsatt igjen i ryggen, og den var ikke vrengt en gang! Så ut som hun bare hadde stupt ut av den. Snakk om Houdini!

Vel, vi trente utsending til ukjente områder, og i starten gikk det ikke særlig bra.

Men, på slutten hadde Carmen en super utsending. Hun måtte forsere noe frosset vann på jordet og gjennom noe buskas. Jeg klarte å holde hodet kaldt, og avbrøt henne ikke, selv om hun løp i sikk-sakk. Klarte altså å se at hun var på vei mot riktig sted. Hun leste nemlig terrenget og avgjorde tydeligvis at den raskeste veien ikke var snorrett rett fram!


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar