tirsdag 4. juni 2024

02.06 Mer kyststi og blomster i hagen

 









Stolpejakt med Joy sammen med en kollega og hennes hund fortsatte på Kyststien i dag, mens Rakel sov formiddagslur i bilen. Som forrige gang var alt fred og idyll mellom Joy og Sheltien, men så fort Joy kom inn i buret til Rakel forsvarte hun valpen ovenfor hannhunden. Plageånd eller ikke plageånd - Rakel er i Joys flokk!






Jeg fortsatte med en tur til tjernet med begge hundene, godt å få kjølt seg ned litt. På vei hjem kjøpte jeg årets første jordbær!
























Det er jo en helt fantastisk vår-sommer vi har hatt så langt. Og hver dag går jeg rundt i hagen og nyter blomsterprakten. Blir så glad av alle fargene!







Det ble en ettermiddagstur til nærskogen med Rakel. Ble gående å gruble litt etter den turen. Rakel er så motivert av løpekuller - altså å grave dem opp og spise dem, at jeg sliter litt med å nå gjennom til henne. Og akkurat denne skogen er så godt kjent at hun ikke er så bekymra om det blir litt avstand mellom oss – og innkallingen funker ikke godt nok her, godbiter til tross. Skifte område eller skifte belønning.





Dagen ble avslutta med jordbær og hvitvin på terrassen. Vel fortjent etter en aktiv helg med mye turer med hundene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar