søndag 18. juni 2023

13.06 Clara 5 måneder

 












Fem måneder i dag, og hun har bare åtte igjen – av melketennene. Både Joy og jeg gleder oss til pirajatennene er borte. Clara er ikke særlig grei med tanta si. Noe av det Clara liker er å ta rennefart og hoppe opp på Joy som ligger intetanende i biabedden, eller sette seg på hodet hennes. Dessverre tar ikke Joy igjen i det hele tatt, så jeg må passe på så godt jeg kan. Det betyr hvert sitt bur i bilen og strengt regime hjemme. Clara må ofte trene på sitt og bli i nærheten av meg mens jeg er opptatt med noe i et annet rom enn der Joy er. Clara synes nok Joy er veldig kjedelig som ikke er med på «leken». Det er mye energi i lille valpen, men hun blir nok tidsnok voksen, så Joy og jeg får ha litt tålmodighet med henne.

I kveld har vi nok en gang vært på valpekurset vi er med på to ganger i uka. Clara er kjempeflink sammen med alle de andre hundene. Forrige uke var instruktøren på ferie, så da var vi med sammen med to forskjellige andre kurs – ukjente eiere og hunder, altså. Dette tok Clara på strak pote.

Ellers utmerker hun seg med å være den mest undersøkende valpen jeg har hatt. Noe som gir seg uttrykk i stor nysgjerrighet og en enorm søkslyst. Konsentrasjonsevnen er liten, noe som er helt naturlig for en så liten valp. Så vi trener korte økter. Nå for tiden holder vi litt på med korte fremmadsendinger på matskåler med en godbit i. Så må hun konsentrere seg om hvilken skål hun skal til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar