lørdag 6. mai 2023

28.04 Tur på beitet

 















Det har blitt dårlig med blogging denne uka – en uke mellom to fullstappede helger – hvor alt av «forefallende» som vanligvis er plassert til helgene også må tas i uka.

Generelt er dagene veldig travle, med halv arbeidsdag og halv «feriedag». Det siste i anførselstegn, siden det å ta hånd om en liten valp ikke akkurat er noen ferie.

Tirsdag denne uka begynte en venninne og jeg med valpekurset vi pleier å holde hver vår. Da går det selvsagt mye tid til både forberedelse og etterarbeid, i tillegg til selve kurstiden. Men, veldig moro med så mange flinke og ivrige kursdeltagere. I år virker det som veldig mange av kursdeltagerne har ambisjoner og planer for valpen sin. Og da er det jo fort gjort å få litt prestasjonsangst som instruktør. Jeg bruker Clara å demonstrere med. Ikke fordi hun kan så mye, men fordi jeg synes det er litt greit at de kan få se reell innlæring.

I dag gikk turen med Clara til et beite i nærheten, før ferden gikk videre til hundevakten som skal ha Joy i helgen – når jeg altså skal en tur til Bergen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar