tirsdag 16. januar 2018

11.01 Sykemeldt i 6 uker



Etter nesten tre måneder er altså Carmen fortsatt ikke helt seg selv. Hun begynte jo med nakkesmerter i slutten av oktober.

Jeg har vært i kontakt med veterinæren på Jeløya denne uka og sammen har vi kommet fram til at vi skal gjøre et forsøk på medisinsk behandling av Carmens neuritt. Behandlingen består i 6 uker med smertestillende, og de to første ukene skal hun også få kortison.

Dessuten skal hun bare luftes i bånd alle disse ukene. Enda godt hun er sånn en tålmodig skapning som finner seg i lite aktivisering.

Det ser ikke ut som hun har noen merkbare bivirkninger av de smertestillende tablettene, men kortisonen gir økt tørst, hun drikker og drikker. Og dermed må hun ofte tisse. Så nå skal hun få bli med på kontoret en ukes tid sånn at jeg får lufta henne i lunsjen.

Når det gjelder bånd-turene, så starter vi med 15 minutter et par dager, øker til 20 minutter et par dager osv. På den måten er vi oppe i et par timers tur i bånd når den 6 uker lange sykemeldingen er over.

Dermed blir det en slags vinterdvale nå i starten, men etterhvert skal vi altså få gått noen lange turer. Likevel - Carmen skal altså være i bånd.

Det eneste positive er at sykemeldingen er bra timet - nå som det viser seg at vi dessverre får en ordentlig vinter, med massevis av snø. Jeg er faktisk ikke like sur og oppgitt som jeg vanligvis er på vinteren. Jeg får jo ikke trent jakt likevel, så da er ikke snøen et like stort problem som det ellers ville vært.

Det blir mye tid inne - og jeg kan bruke tid på forberedelse av valpekurs og arbeid med epileptiker-registeret.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar