mandag 9. januar 2017

07.01 Årets første fellestreni





Siden Carmen skulle trene senere på dagen fikk Petra tur og trening på formiddagen, to forskjellige treningsområder for hundene i dag. Jeg er heldig som har mange forskjellige områder jeg har avtaler om å få låne.

Med Petra testa jeg i dag ut i terrenget noe av det vi har trent på som mer enkle øvelser tidligere. I stedet for å legge ut på de samme to områdene, endra jeg område for hver gang jeg la ut. Og jeg synes hun klarte seg bra, tror hun knalla bare en gang.

Dessuten fikk hun trene mye fot, både i kobbel og fri ved fot, siden det er et stykke å gå til treningsområdet.








Så fikk Petra vente hjemme, mens jeg dro avgårde på fellestrening med Carmen. Vi gikk walk up, kombinert med et par kjente områder, og skjøt med launcher ut på jordet. Ikke så veldig avansert opplegg, kanskje, men samtidig kan det jo være greit med noe som er enkelt nok til å få til, sånn i oppstarten etter en lang juleferie...




På kvelden var det tid for opplevelse med niesa mi, denne gangen gikk ferden til Rush Norway og trampolineland på Kolbotn. Artig å se så flinke barna/ungdommene var til å gjøre diverse hopp og triks på trampolinene. Jeg holdt meg på tilskuerplassen og overlot akrobatikken til niesa, så kunne jeg filme. 

Etter en drøy time dro vi videre til Egon på middag. Vi var visst så sultne at vi helt glemte å ta bilder av maten før vi spiste....


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar